Smågaver

Av og til så er det veldig greit å ha noe småtteri liggende, spesielt når man trenger noen enkle gaver.

Det har blitt litt småstrikk og småhekling i våres også 🙂

Måtte finne en liten kjekk gave til en ungdom i mars. Husket på disse pannebåndene som jeg hadde sett rundt omkring. Tenkte jeg kunne laget et sånt og gi bort. Men det gikk så fort å lage at jeg rakk to på en kveld. Det ene ble gitt bort og det andre havnet i mitt «lille lager» 😉

 

Trengte en liten gave til vertskapet vårt i påska og da kom jeg på disse gryteklutene som jeg har heklet før. Men denne gangen husket jeg på å bruke 100% bomullsgarn, og ikke blanding av bomull og akryl … 

 

Synes det er gøy med småtteri som er kjapt å hekle og strikke. Og det fine med sånne ting er at en kan legge det i lageret og ha til en anledning man trenger en liten gave eller f.eks. til et marked eller messe 🙂

Må lage litt mer av sånt snart igjen, har ikke så mye på lager lenger.

 

#OL-pannebånd #Heklingergøy #Grytekluter #Smågaver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *