Tom for idéer

Skjer det innimellom at du går tom for idéer?

Det gjør jeg ihvert fall. Spesielt når det er snakk om gaver til en nyfødt liten baby. Det er jo ikke godt alltid å vite hva foreldrene liker og ikke liker av typer plagg og ikke minst farger. Er alltid usikker når det kommer til det.

Samtidig er det jo utrolig gøy å lage en liten ting til disse små 🙂 Og så har jeg jo lyst til å lage en hel haug forskjellige ting også. Og det finnes jo så utrolig mye flotte oppskrifter til de små i tillegg.

Det var ikke lett å finne ut hva jeg skulle lage til en liten en som skulle komme til verden ut i april en gang. Men etter mye om og med bestemte jeg meg endelig!

Valget falt på en body fra Drops sitt utvalg. Nemlig lille William sin body 🙂

Det var usikkert hvilken kjønn den lille i magen var, men det var noen som mente at det hadde vært mye blått på baby-showeren. Så dag valgte jeg å begynne med lysgrå baby merino, med mørk blå i mønsteret.

Etter at jeg hadde begynt å strikke på mønsteret på bodyen, så syntes jeg det ble så knotete med mønster og farger og tråder forside og bakside, så jeg rekte opp og bestemte meg for at jeg strikker bodyen uten mønsteret. Jeg la heller inn noen striper i stedet 🙂

Og så fikk vi plutselig beskjed om at ei lita tulle var kommet til verden i slutten av påska. Det gjorde jo at jeg måtte endre litt på planene. 

Jeg hadde ikke lyst å strikke den bodyen til ei tulle, derfor falt valget på  Almas Flæsebody av Petiteknit. Falt for Drops Baby Merino plommefarge – den må jo passe for ei lita tulle uten at den blir sukkersøt.

Her er bilde av bodyen klar for kanter av forskjellige slag 🙂

Bodyen strikkes ovenfra og ned, og det passer meg veldig bra 🙂

En lite rysjekant må til på en rysjebody!

Og slik ble den helt til slutt med rysjer og kanter og knapper. 

Fikk en liten feilplassering på det som er den midterste knappen, men det er i hvert fall en knapp der 🙂

Så da håper jeg bare at bodyen passer til høsten og at foreldrene blir fornøyd med gaven 🙂

 

PS! Den grå bodyen er fremdeles ikke strikket ferdig, men det kommer 😉

 

#AlmasFlæsebody #PetiteKnit #DropsBabyMerino #Plommefarge #Rysjebody #Strikkingergøy 

 

4 kommentarer til «Tom for idéer»

  1. Fine begge di der..men passa ekstra bra med rosa og litt rysjer til jente ja :)) Nå strikker ikke jeg..men når det gjelder gaver gir jeg helst penger…for jeg syns det er så vanskelig å finne noe jeg tror er passende å kjøpe av klær eller ting… Kos deg med sommer og håndarbeid :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *