Og der var jeg på plass igjen …

Jeg har jo ikke planlagt å være borte … tida har bare gått uten at jeg har fått rotet meg til å skrive noen blogg-innlegg. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, har jo mange ganger tenkt at jeg skulle sette meg ned å skrive litt om det jeg holder på med, men så var den kvelden gått .. og den neste …og sånn gikk no dagan …

Tror det trengs en skikkelig skjerping fra min side! Jeg liker jo å holde på med bloggen, og jeg kan jo ikke ha en blogg om jeg ikke har noen innlegg på månedsvis.

Jeg har holdt på med mye forskjellig i løpet av sommeren og høsten, og jeg skal prøve å få vist dere en del av det jeg har holdt på med fremover.

Innimellom diverse prosjekter har det vært godt å ha noe enkelt å holde på meg, sånn som klutestrikk eller hekling 🙂  Og dette er noe av det jeg har holdt på med i sommer 🙂

Flere av disse klutene er strikket etter eget hode eller med inspirasjon fra andre mønstere 🙂

På Superbrugsen i Danmark fant jeg et tykt bomullsgarn som «bare måtte prøves ut». Et utrolig deilig garn å hekle/strikke av.

Det ble blant annet brukt til å strikke disse klutene fra Bittamis Klutealong 2018

Måtte prøve Bittamis Vaske-Vått fra sommerens Klutealong 🙂

De var gøye å strikke, men siden den første ble så stor så måtte jeg prøve med et litt tynnere garn og pinner 😉

Syntes egentlig at det var gøyere å bruke basis i de enkle mønsterene i år, enn å holde på med hullmønstere. Så da laget jeg noen små sminkefjerningskluter, med basis i mønsteret til Bittami.

Denne kluten ble startet på, med det målet å bruke opp det limegrønne garnet. Men når jeg endelig hadde brukt det opp, så var ikke kluten stor nok, så da måtte jeg begynne på en annen farge 😉

Klutestrikk er gøy, og det finnes jo utallige muligheter for mønstervariasjoner bare ved hjelp av rett og vrang. Så det er egentlig bare å finne en størrelse du synes er grei og sette i gang.

Akkurat nå driver jeg med nedtelling, til hva kan jeg fortelle om en annen dag!

Ha en flott kveld!

 

#Klutestrikk #Klutehekling #Bomullsgarn #BittamisKlutealong2018 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *