Fra www.hekleriogra.blogg.no til www.hekleriogra.no

Da var min «nye» blogg oppe og går på https://www.hekleriogra.no

Hurra!! Det har vært en reise gjennom ganske så usikkert terreng. Jeg har måttet jobbe, med ting som jeg aldri har jobbet med før. Har hatt noen utfordringer i fht hva slags leverandør jeg skulle velge for mitt domene og webhotell, det finnes jo så mange forskjellige … og jeg har jo ikke mye greie på sånt. Men jeg har greid det! Og det er jeg veldig glad for 🙂

Det var kun en ting som jeg var 100% sikker på og det var at jeg ville ha domenet www.hekleriogra.no, og det var heldigvis ledig!

I dag fikk jeg også overført den «gamle» bloggen min fra blogg.no over til min nye wordpress-blogg. En liten seier i seg selv det.

Gleder meg masse til å fortsette med bloggen i «ny» utgave 🙂Setter stor pris på tilbakemeldinger og kommentarer

Ha en fin dag 🙂

#hekleriogra #håndarbeidsblogg #nyeerfaringer

6 kommentarer til «Fra www.hekleriogra.blogg.no til www.hekleriogra.no»

 1. Gratulerer med ny blogg og endelig etter lang tid så kom du inn og fikk det til👍 Selv har jeg egentlig gitt opp og har liten interesse for det nå, men får se hva som skjer. 🤔Har laget meg en blogg på blogspot,men ikke gjort noe der enda heller. Men lykke til Tonebritt😍👍

  1. Tusen takk Marianne 🙂
   Det har tatt litt tid, mye å sette seg inn i. Bare det å få flyttet over bloggen osv.
   Håper jo at du fortsetter å blogge! Alltid koselig å følge deg.
   Klem

 2. Hei ToneBritt,
  Gratulerer med ny blogg. Gøy du fikk det til! 👍
  Gleder meg til å følge deg videre.
  Klem Kristin 💕🌺

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *