Inspirasjon – hva kan det være?

Hva kan være inspirasjon for deg? Eller gir deg en idé?

Inspirasjon for meg kan være så mye forskjellig, det kan være farger, et bilde eller et åkle eller noe helt annet. Jeg kan også se en genser eller jakke, som ser veldig fin ut og tenke at jeg ville endret litt på det og forlenget det og det . Og da ligger idéen der og spirer 🙂

Et åkle fra Jølster inspirerte meg til et mønster til en genser som jeg strikket til min mann. Den skal jeg fortelle litt mer om senere.

Inspirasjonen eller idéen kan komme når jeg minst venter det!

Og det gjorde den når jeg var på Kristiansand Strikkefestival i slutten av mars. Vi tilbrakte hele helgen på Caledonien, og der hadde de et morsomt og litt annerledes gulvbelegg i foajeen 🙂

Det kunne blitt et tøft mønster til ett eller annet var min første tanke når jeg så gulvet 😀 Har ikke kommet så langt at jeg har prøvd å gjøre noe ut av det, men en dag … kanskje

Jeg kan også bruke andre mønstre som inspirasjon, men kanskje bare deler eller tilpasse/endre til det jeg tenker ville blitt flott.

Jeg har sakte men sikkert begynt å bruke elementer av mønstere og strukterer jeg liker til å lage mine egne variasjoner. Jeg ønsker å bli mye flinkere til å lage mine egne mønstere! Det er jo kjempegøy og tenke seg hvordan det blir og så se hvordan det ble.

Finner du plutselig noe som inspirerer deg rundt omkring også? Eller får du plutselig en idé fordi du så noe?

Ha en flott fredag 🙂

#strikkeinspirasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *