Great American Aran Afghan

For et par-tre måneder siden så jeg en facebook-gruppe som skulle strikke et teppe bestående av 20 forskjellige lapper.

Teppet heter Great American Aran Afghan, og det så utrolig tøft ut! Det fikk jeg selvfølgelig skikkelig lyst til å strikke, så jeg meldte meg inn i gruppen 🙂 Og var så heldig at jeg fikk være med!

Først måtte jeg bestemme meg hvilket garn jeg skulle bruke. Noe av min tanke var at jeg kunne bruke noe av det jeg har i stedet for å kjøpe noe nytt. Til slutt landet jeg på Drops Cotton Merino i naturhvit, mye på grunn av at det hadde jeg en del nøster av, samt at det er et veldig deilig og mykt garn 🙂

Må si at jeg var utrolig spent på opplegget på teppet. Alle i gruppa må være ferdig med lapp nr. 1 før neste lapp blir lagt ut. Da kan det fort bli noen som blir utrolig utålmodige fordi de er fort ferdige, mens andre er veldig trege eller har en travel hverdag som ikke alltid muliggjør strikking når en vil.

Lapp nr. 1 :

Gleder meg veldig masse til denne strikke-alongen 🙂 Utrolig spennende at man ikke vet hva neste lapp blir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *