GAAA Lapp nr. 3

Hvis du skulle lure på hva GAAA står for, så er det en forkortelse for Great American Aran Afghan. Kommer nok til å bruke forkortelsen en del framover. Det vil jo bli en del innlegg om den framover 🙂

Har jo fortalt tidligere om samstrikken jeg deltar i. Denne vil gå over ganske lang tid, da det er 20 forskjellige lapper og fram til nå har det gått rundt 2 uker mellom hver lapp som blir lagt ut.

Håper at dere også synes at det er spennende og gøy å følge med.

Når jeg så overgangen på nivået fra lapp nr. 1 til lapp nr. 2, så begynte jeg å bli litt nervøs for hva lapp nr. 3 skulle bringe med seg av utfordringer eller vansker …

Når jeg så lappen så begynte jeg å lure på hva jeg holdt på med. Her var det så mange fletter i forskjellige varianter og svinger, at jeg begynte å bli litt svett. Hvordan i all verden skulle jeg greie å passe på alle flettene!?

Men det er det som er fint med å ha en gruppe hvor alle holder på med det samme. Jeg var heldigvis ikke alene om å føle litt på presset her, og det var en dame som viste bilde av mønsteret hvor hun hadde fargelagt de forskjellige flettene.

Jeg løp inn til frøkna og fikk låne fargeblyanter og fargela flettene. Det gjorde det faktisk mye lettere å følge mønsteret og hvilken flette som skulle strikkes når. Det er et triks som jeg har fortsatt å bruke 🙂

#greatamericanaranafghan2019 #gaaa2019 #gaaalapp3 #lapp3 #dropscottonmerino #strikkingergøy #lærernoenyttheletiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *